EliesatAussie.reismee.nl

Groene drap

Jaja, waarschijnlijk zijn jullie nu in dromenland, maar ik sta momenteel achter een hoog bureau met n minilaptopje op airport Kuala Lumpur. Net een vliegreis van....ik moet even kijken want ben het vergeten.....o ja, 12 en een half uur erop zitten. Lijkt wel of t gaat wennen. Paar keer ogen even gesloten, wat filmpjes kijken, muziekie luisteren, games spelen, lezen en...mijn favo bezigheid tijdens de vluchten...ETEN! Terwijl sommige mensen walgen van vliegtuigmaaltijden, kijk ik er naar uit:P Alleen dit keer zat er wel iets heel vreemds in: groene aardappelpuree. GROEN! Haha. Heb er wel drie keer overna gedacht voor ik het at. Stel dat mn avontuur dit keer al eindigt in het vliegtuig door n voedselvergiftiging ofso door die groene drap.....maar ook deze keer lieten de vliegtuigmaaltijden mij niet in de steek: die groene drap was n culinair hoogstandje, was goed te eten! Nu dus paar uurtjes wachten en dan door naar BRisbane. Daar ga ik n nachtje spenderen op t vliegveld voor mijn laatste vlucht naar Cairns. Je moet er wat voor over hebben. Nou ik ga eens kijken of er iets valt te beleven hier,.....ook loeren er heerlijke banken naar me. Ik sluit niet uit dat ik daar zommeteen ff languit op ga zitten!

Els

Veilige reis verder!!