Signature staff
Na housekeeping in het hostel, Raw Prawn en Sumosalad ga ik morgen beginnen aan m'n vierde baantje binnen 1,5 maand: Signature Staff.
Ik werd door hen vorige week gebeld. Tijd geleden toen ik hier nog naar werk zocht had ik hen gemaild. Ik besloot, ook al heb ik al 2 baantjes, toch naar de interview te gaan en ik mocht gelijk alle formulieren invullen en wat tests doen en ik was aangenomen. Later werd ik opgebeld dat ik vrijdag nog een werk t-shirt moest ophalen.
Maar ik begon te twijfelen: ik ben hier nog maar 3 weken en ik heb het al druk zat met 2 baantjes dus uiteindelijk had ik het shirt toch niet opgehaald.
Alles veranderde toen ik gisterochtend een mailtje van Sumo kreeg: ze moesten mensen ontslaan, omdat het te rustig was in het winkelcentrum en ze teveel personeel hadden. Dat zou hen teveel gaan kosten. Ik was als laatste aangenomen en was dus sowieso de sjaak.
Ik gelijk de telefoon gepakt en SIgnature Staff opgebeld. Gisteren gesloten, maar vandaag gelijk langs gegaan. Dat ik m'n shirt vrijdag niet had opgehaald was me al snel vergeven en morgen heb k gelijk m'n eerste shift! En het betaald nog meer dan Sumo ook. 20 nog wat per uur. Niet slecht dus! Australie is echt gek. Op public holidays ga ik gewoon 40 nog wat per uur verdienen!
Signature staff is trouwens een soort van uitzendbureau en zij verzorgen o.a. de housekeeping in 4 en 5 sterren resorts. Dat ga ik dus doen.
Ik ga nu ff door naar de tweedehandswinkel om een wit broekje en witte sokken te scoren, want die moest ik ook nog voor het werk aanschaffen. Daarna door naar Giorgia om onze reis in oktober verder te regelen en daarna gewoon weer heerlijk vertrouwd werken @ het restaurant! Cheers!
Dacht dat je de staff van je fan club geregeld had voor handtekeningen.
Wat verschrikkelijkveel geld voor zo'n baantje.
Ga je in Nederland niet redden!! Straks kom je nog
met meer geld terug als je ging? Ha! Ha!